Tight About us

Om os

Gode oplevelser

Kulinarisk Aladdins hule

Restaurant Tight i Hyskenstræde er stedet, der løfter det, der bare skulle være en frokost til en oplevelse. Eller stedet til en firmajulefrokost, hvor bankdirektøren hun møder personalet i øjenhøjde i en afslappet atmosfære. Den på en og samme tid hyggeligt med en stort strejf af elegance indrettede restaurant er en kulinarisk Aladdins Hule. Man forventer ikke at finde en restaurant som denne så tæt på og alligevel så afsondret fra turiststrømmen

https://unsplash.com/@quanle2819
Gode oplevelser

PERSONLIG SERVICE

Vores venlig personale byder dig velkommen med et oprigtigt ønske om at du skal føle dig hjemme. Et fantastisk køkkenhold sætter et dejligt twist på restaurantens nordiske røde tråd. Med plads til 130 gæster i 4 niveauer er restauranten også en oplagt mulighed for selskaber og grupper.


FRISK OG HJEMMELAVET

Det er en gastronomisk Aladdins Hule, der kalder sig et nordisk køkken, men det skal tages med et stort gran salt. For her fortolkes det nordiske igennem en international optik, hvor der hentes inspiration fra den store verden. Syd- og Mellemamerika, øerne i det caribiske hav, Asien og Hawaii. Tilsat ideer fra tapasverdenen. Lyder det som en rodet gryderet? Det er det langt fra. Som en anden Nordkaper kan man sagtens stå ud og opdage verden udenfor og alligevel have rødder i en pæredansk filosofi om mindeværdig mad og gæstens gode oplevelse.

Deepak Dangol
Head Chef
Aditya Raj Kharel
Sous Chef
Mark Larsen
General Manager
Rokil Hansen
Owner
Kunderne siger

Testimonials

5 Stars
Book bord

Ring vensligst ang. private selskaber fra 25 - 100 gæster