top of page
New years eve 2.jpg

Nytår

Nytåret på Restaurant Tight skydes ind for os alle med mulighed for at hygge tidligt eller sent.

Arrangementet er forudbestilt og forudbetalt, så I kun skal bruge tiden til at komme i stemning og nyde indgangen til det nye år.

Menuen består af 5 serveringer med tilhørende vin til 975 kr. pr. person og kan bookes fra midt oktober.

Menu:

1. Servering 

(2 snacks)

Løjrom - agurk - flødeost m. yuzu - rød skovsyre

Krabberielette - æble - salturt

Champagne: 1 glas Bonnet Launois, Brut, Champagne.

2. Servering 

Hummerbisque - pocheret torsk - friteret rødbede - brøndkarseolie.

Hvidvin: 1 glas Henry Fuchs, Alsace, Pinot Gris, 2022, Frankrig.

3. Servering

Croketter af confiterede vildtfugle - appelsin/basilikum emulsion - creme af bagt peberfrugt.

Rødvin: 1 glas Acustic Cellar, Montsant, Priorat, Carignan/Grenache, 2020, Spanien.

4. Servering

Kalvemørbrad - trøffelsauce - kartoffelgratin - kejserhatte - selleripurè - tyttebær.

Rødvin: 1 glas Donne Fittipaldi Bolgheri Superiore, “Super Toscana”, 2019, Italien.

5. Servering

Chokolade parfait - mandel truille - citronfromage - krystalliseret hvid chokolade - hindbær.​​

What's New: About Us
What's New: Welcome

Firmajulefrokost

Årets store firmabegivenhed er julefrokosten. Det er muligt at booke ​Restaurant Tight alle fredage i november og december frem til juleaften.

Arrangementet er fra kl. 18 - 01 og består af vores dejlige twistede julemenu samt fri blød bar fra start til slut med sidste udskænkning kl. 00.30​

Depositum på 25% ved bestilling - Refunderes ikke.

Endelig resterende betaling min. 14 dage inden - Herefter refunderes 50% op til 3 dage inden arrangementet 
Mulighed for at booke hele restauranten uden ekstra gebyr ved min. 80 gæster og ved min. 70 gæster ved tilkøb af cocktailbar.

(Ved booking af hele restauranten kan der arrangeres dansegulv efter middagen)​​​​​​​​​

Pris pr. pers. 875 kr. eks moms

Forretter
Sild i vadouvan karry med citrongræs og æbler. Hertil kapers og syltet rødløg. 

Misomarineret laks med purløgsemulsion, mandler, soyatapioka og frisk purløg.  

Sprødstegte rødspættefileter med rejer og sauce tartare. 

Hovedretter

Glaseret and med lun rødkål og små kartofler vendt i persillesmør.

Waldorfsalat med valnødder og druer. 

Urtepaneret mørbrad af gris med puffede svær, relish af æbler og rødløg samt friteret grønkål. 

Sauce Bicarade.

Dessert

Vanilje parfait støbt i mørk chokolade med kirsebærskum, bær, mandel tuiles og krystaliseret hvid chokolade. 

(Alternativt kan der bestilles klassisk ris a la mande med kirsebærsauce til hele selskabet med mandelgave (gavekort på 800 kr til restauranten)

Drikkemenu 

Hvidvin, rødvin, fadøl og sodavand ad libitum frem til 00.30 samt kaffe/the.

Tilkøb

Cocktailbar (Fra kl. 21.00) 200 kr. eks moms pr. person

5 udvalgte cocktails samt longdrinks.

Snaps kan bestilles efter forbrug på dagen og afregnes ved arrangementets afslutning

 

Kontakt os via formen nedenfor eller skriv til os på tightkbh@gmail.com

WONDERFUL RESTAURANT TIGHT

 

Oh, the weather outside is frightful
But at TIGHT it’s so delightful
And since we have a place to go
Let it snow! Let it snow! Let it snow!

 

Man it doesn't show signs of ending
But for us they sweet are tending 
The lights are turned way down low
Let it snow! Let it snow! Let it snow!

 

When they finally say goodnight
How I'll hate going out in the cold
But our wonderful stay at TIGHT
All the way home keep us bold

 

And the evening is slowly dying
Oh my god, we're still goodbying
But as long as TIGHT love me so
Let it snoow! Let it snoow! Let it snoow!

What's New: Contact Us
Lamperne.jpg

Kontakt os omkring julefrokost

Ønsker du at planlægge årets julefrokost?
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig.
Vi ser frem til at assistere med arrangementet.

Hyskenstræde 10, 1207 København, Danmark

Tak for din indsendelse!

bottom of page